MarktPlaza

Stacaravan Bergline 900/2 Super

300x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Stacaravan Bergline
Model: 900/2 Super
Bouwjaar: 2017
Lengte: 9 meter
Aantal slaapplaatsen: 5
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Vastbed: aanwezig
Opties:
Douche: aanwezig
Kachel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luxe Stacaravan met 2 slaapkamers op Camping Marisheem in Limburg, het “smalste stukje Nederland
Nieuwe luxe stacaravan met 2 slaapkamers, waarvan één met 2 losse bedden en kledingkasten en één ouder slaapkamer met ruime kledingkasten. Modern en tijdloos ingericht, met Truma Gaskachel, met een moderne keuken, aardgasaansluiting, badkamer met douche en WC.
De Stacaravan wordt geplaatst op een ruime & luxe jaarplaats van ca. 220m2 naar keuze op Camping Marisheem in Echt, Midden-Limburg.
De jaarlijkse perceelhuur is € 2.296,00, incl. 16 ampere, kabel-tv, WIFI, aparte parkeerplaats en alle campingfaciliteiten.
Bijzonderheden: Brede douche, afzuigkap, dubbel glas, kunststof buitenwand, kunststof kozijnen, pannendak, geïntegreerde koelkast 88 cm met vriesvak, kunststof goten met regenpijpen en luikjes.
Camping Marisheem is een kleinschalige en familiaire gezinscamping met een mooi buitenzwembad met een familieglijbaan en een apart kinderbad met leuke waterspeeltoestellen. Ook is er een horecagelegenheid, speeltuin, pannaveld, beachvolleybalveld en een speeltuin. Ook in de omgeving is er genoeg aanbod aan allerlei activiteiten.
Bel gerust voor een afspraak zodat wij u de caravan kunnen laten zien en u ook over ons park kunnen rondleiden.
0475 481458 of info@marisheem.nl www.marisheem.nl