MarktPlaza

Spiritueel consulenten gezocht

233x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wil je jouw paranormale gaven en expertise delen met anderen en mensen helpen in hun zoektocht naar inzicht en begeleiding? Dan is dit je kans om je aan te melden als zelfstandig consulent bij sterparagnosten, een gerenommeerd platform dat mensen verbindt met getalenteerde en betrouwbare consulenten.
Bij sterparagnosten geloven we in het potentieel van paranormale gaven en het vermogen om anderen te ondersteunen in hun levensreis. Als consulent op ons platform krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden te benutten en te groeien als spirituele professional.
Waarom zou je je bij ons aansluiten? Hier zijn enkele voordelen van werken als consulent bij sterparagnosten

  • Uitgebreid bereik: Sterparagnosten heeft een groot klantenbestand en een sterke online aanwezigheid. Als consulent heb je de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te bereiken en hen te begeleiden in verschillende aspecten van hun leven.
  • Flexibiliteit: Bij ons bepaal jij je eigen werktijden en werktempo. Je kunt vanuit het comfort van je eigen huis werken en je consulten plannen op momenten die voor jou het beste werken.
  • Professionele ondersteuning: Wij zorgen voor een professionele omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en gedijen. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.
  • Eerlijke vergoeding: Bij sterparagnosten waarderen we de expertise en toewijding van onze consulenten. We bieden een eerlijke vergoeding en een transparant betalingssysteem, zodat je de vruchten kunt plukken van je werk.

Dit is jouw kans om anderen te begeleiden, hen inzicht te geven en hen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen in hun leven. Meld je aan bij sterparagnosten en maak deel uit van ons toegewijde team van consulenten die hun paranormale gaven inzetten om anderen te ondersteunen. De verdiensten kunnen oplopen tot 1.600 euro netto per maand afhankelijk van je  eigen inzet.

Is je interesse gewekt en beschik je over de paranormale gaven, ben je een ervaren tarotkaart legger of heb je andere spirituele gaven?  Meld je dan aan via onze website! https://www.sterparagnosten.nl/sollicitatie/