MarktPlaza

Spirit 36

418x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Jachtmakelaar Daan Hamburger 088-2502504
De Aquajoy is een ruim en goed gebouwd polyester zeiljacht met goede zeileigenschappen. Het voordek, achterdek en de relatief brede gangboorden zijn voorzien van antislipprofiel en goed beloopbaar. Diverse openslaande vluchtluiken, patrijspoorten en vaste kajuitramen zorgen voor lichtinval. Aan dek is op strategische plaatsen voldoende beslag aangebracht. Voorin is een kettingbak aanwezig. De kuip beschikt over twee langs banken, een brugdek en een dwarsscheepse stuurmansbank. Achterin in de kuip is een stuurstand aanwezig. De kuip is voorzien van een buiskap over een deel van het kajuitdek en over de kajuitingang. Aan de buiskap kan een passende kuiptent worden gezet.
Voorin het vaartuig is een ruime afsluitbare voorhut gerealiseerd met een dubbele kooi en bergruimten aan beide zijden. Achter de voorhut komt men in een afsluitbare natte cel met handbediend toilet, wastafel en bergruimte. Via de natte cel is over de volle scheepsbreedte een kajuit gerealiseerd met aan bakboord een L-vormige zithoek en aan stuurboord een langsbank. Tussen de banken is centraal in de kajuit een kajuittafel met klapbare tafelbladdelen geplaatst. Aan bakboord achter de kajuittafel is een L-vormige kombuis beschikbaar met dubbele gootsteen, kooktoestel, koelbox en bergruimte. Tegenover de kombuis is aan stuurboord een navigatiehoek aanwezig. Achter de kombuis is aan stuurboord van de motorruimte een achterhut gerealiseerd . De achterhut is uitgevoerd met een tweepersoonskooi en diverse opbergmogelijkheden. Aan stuurboord naast de achterhut is een tweede natte cel beschikbaar. In deze natte cel is een wastafel aanwezig en bergruimte. Deze ruimte zou tevens als douche ruimte gebruikt kunnen worden. Tussen de achterhut en de natte cel bevindt zich de motorruimte die vanuit de kajuit bereikbaar is. Via de motorkist en een trap komt men in de kuip. Aan stuurboord van de kuip is een grote diepe bakskist/bergruimte bereikbaar. Deze bergruimte is tevens vanuit de achterste natte cel bereikbaar.
Algemeen:
Naam schip Aqua Joy II, merk en type schip Spirit 36, lengte 11.30 m, breedte 3.79 m, diepgang 1.75 m, doorvaarthoogte ongeveer 18 meter, bouwjaar 1993, bouwer Bootbouwerij J. van Heygen te Boom, Belgiƫ, rondspant met aangezette kiel, polyester, waterverplaatsing ca. 5.850 kg, ballast ca. 2.400 kg, enkele besturing, stuurwiel, anker, zwemtrap, lenspomp (handmatig), Vaste kajuit ramen, gehard glas in aluminium lijsten, binnenbetimmering teakhoutfineer met, massief houten lijsten, 6 slaapplaatsen, 2 hutten, stahoogte salon 1.90 m.
Motor:
Volvo Penta MD2030, motor serienummer: 5101052630, bouwjaar motor circa 1993, motorvermogen 29 pk /21,3 kW, brandstof dieselolie, keerkoppeling merk en type Volvo Penta 120S-D
serienummer keerkoppeling 3101064354, saildrive, kunststof brandstoftank 350 liter, brandstofniveaumeter.
Tuigage:
Grootzeil, 2 x genua, gennaker; grootzeilhuik, stormfol, rocon, 7/8 getuigd, verstaging, buiskap, 4 Lewmar selftailing lieren.
Navigatie en apparatuur:
12 volt, schakelpaneel, 2 serviceaccus VMF Sportlive105 Ah per stuk, 1 startaccu 70 Ah (2018), walstroomaansluiting, Victron omvormer, Victron acculader, Plastimo kompas op de stuurstand, ST50 Autohelm dieptemeter, ST50 Autohelm log, ST50 Autohelm windmeter, GPS, Raymarine A60 (kleur, buiten) en Navman (binnen) kaartplotters, Raymarine stuurautomaat, Sailor marifoon, Furuno radar, Bluetooth Pioneer radio-cd speler met buitenspeaker, navigatieverlichting, Akai tv met Digitenne
Gas en water:
2 x rvs watertank a 120 liter (electrisch waterdruksysteem),boiler, warm water, binnendouche, RM69 handmatig pomptoilet, Isotherm koelkast, Eno 3-pits kooktoestel (gas) plus oven, gasbun, Webasto diesel verwarming
Disclaimer:
Gegevens worden verstrekt naar beste eer en geweten, echter jachtmakelaardij eSailing is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en/of de omschrijving van het vaartuig.
Extra gegevens:
Merk: Spirit
Bouwjaar: 1993
Ligplaats: Hoorn
Lengte: 11.3 meter
Breedte: 3.7 meter
Diepgang: 1.75 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4
Doorvaarthoogte: 18