MarktPlaza

Speurtocht naar DE ARK VAN NOACH - Charles Berlitz

98x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Speurtocht naar DE ARK VAN NOACH
door Charles Berlitz

In “Speurtocht naar de ark van Noach” presenteert Charles Berlitz de verbazingwekkende resultaten van jarenlang onderzoek om het bestaan van de Ark van Noach te bewijzen. Berlitz is een van ‘s werelds meest vooraanstaande onderzoekers naar oude wereldmysteries,

Hoog op een berg in het oosten van Turkije ligt - slechts gedeeltelijk zichtbaar onder ijs en sneeuw - een geheimzinnig bouwsel dat op een groot schip lijkt.
Hoe is het mogelijk dat een schip op een ontoegankelijke bergtop duizenden meters boven de zeespiegel is beland? Zou het de ark van Noach kunnen zijn?

Al decennia lang beweren bergbeklimmers en piloten de restanten van de Ark gezien te hebben onder de gletsjer en in de spelonken van de berg Ararat in Turkije, al konden zij geen overtijgend bewijsmateriaal overleggen. Zij waren vooral gehinderd door barre weersomstandigheden en de aanwezigheid van levensgevaarlijke roofdieren.
Recente ontdekkingen door archeologische expedities hebben onlangs de aandacht van de hele wereld opgeëist. Met behulp van de meest geavanceerde technische hulpmiddelen is inmiddels vastgesteld dat het mysterieuze object uit prehistorische tijden stamt.

Lees dit onthullende boek, fraai geïllustreerd met 41 foto's

Uitgave: Holkema en Warendorf
Gebonden, hardcover, in NIEUWSTAAT
(CDJK)