MarktPlaza

Spanje luxe villa wifi zwembad kindvriendelijk rust uitzicht rust uitzicht

128x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RELAXE, ZONNIGE EN COMFORTABELE VAKANTIE IN SPANJE/ANDALUSIE?
DAN IS ONZE VILLA EEN GOEDE KEUS!


Villa Lasata is onze kindvriendelijke luxe ingerichte villa voor 2 tot 6 personen met eigen zwembad in het mooie Andalusië (Zuid Spanje). Op slechts 30 minuten van het strand aan de Middellandse Zee. Málaga ligt op 30 minuten en het vliegveld op 40 minuten. De villa bevindt zich op een eigen terrein van 1,2 ha en ligt 8 minuten van het schilderachtige dorp Colmenar.
Adembenemend is het uitzicht op de vallei, uniek is de rust en optimaal is de privacy.

De sfeervol ingerichte villa is van alle gemakken voorzien, waar onder airconditioning, draadloos internet en satelliettelevisie. Een ruime woonkamer, halfopen volledig ingerichte keuken met alle inbouwapparatuur, een gezellige eetkamer, drie slaapkamers en twee badkamers. Apart van het huis staat nog een casita met een badkamer voor bij het zwembad en de wasruimte met wasmachine en droger.

Kindvriendelijk
Villa Lasata is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden.
Voor de allerkleinsten is er een babybedje, kinderstoel, badje en babyfoon aanwezig.
Voor de jongere kinderen staat er een handig klein tafeltje met stoeltjes en is er speelgoed. DVD's voor kinderen en voorleesboeken staan klaar in de kast. Bij het zwembad is er waterspeelgoed, zoals opblaasmateriaal en drijfstaven.
Oudere kinderen kunnen zich vermaken met de vele gezelschapsspelen, de uitgebreide collectie DVD's, stripboeken en jeugdboeken.

We staan voor een ontspannen vakantie:

In de villa
De boekenkast wordt jaarlijks aangevuld met actuele boeken in diverse categorieën. We hebben een zeer uitgebreide verzameling DVDs voor alle leeftijdsgroepen. Natuurlijk staan er ook de nodige gezelschapspelen in de kast.
Via de satelliet schotel ontvangen we op de grootbeeld televisie de belangrijkste Nederlandse en Belgische zenders.
Draadloos internet (wifi) is aanwezig in het gehele huis en op alle terrassen. Neem dus gerust je smartphone, tablet of laptop mee.

Rondom de villa
De ontspanning rondom de villa is gericht op het zwembad en de terrassen. Het grote zwembad ligt beschut en centraal op het hoofdterras met uitzicht op de vallei, waardoor je ongestoord kunt genieten.
Rondom de villa liggen ruime terrassen, met en zonder overkapping, waardoor er altijd een plek te vinden is in zon of schaduw. Alle terrassen zijn voorzien van buitenmeubilair, ligbedden, grote parasols en een eethoek met barbeque.
Er zijn kleine tuinen met cactussen, oleanders, agaves, hibiscussen, druiven en vele andere wilde planten. Afhankelijk van het seizoen kun je genieten van de kleur en geur van de natuur.

Laat je verrassen door het afwisselende Andalusië met indrukwekkende Moorse historie. Op rijafstand liggen de prachtige steden Málaga, Granada, Cordoba, Ronda en Sevilla. Bezoek de mooie stranden en geniet van het Spaanse leven op een terras of in een gezellig restaurant.

Kijk eens op onze website www.lasata.be voor beschikbaarheid, huurprijzen en veel aanvullende informatie en reistips.

Saludos, Roelof en Marga