MarktPlaza

Soviet Union HC Aangepaste Stofomslag (Russia) Rusland

115x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover met stofomslag. Planeta (tekst); Tomasevic, Nebojsa-Bato (originated and developed by); Vartabedijan, Miodrag (design). Soviet Union. London: Bracken Books, 1989. 287 blz. Boek in goede staat.

Stofomslag heeft een andere titel (Russia) dan de band en titelpagina (Soviet Union). Elders één zo gevonden. Aangezien het boek uitgegeven is rond de tijd van de val van het communisme in Rusland werd de uitgever kennelijk ingehaald door de nieuwe politieke situatie en werd de titel op de stofomslag aangepast. Elders met één uitzondering met de titel Soviet Union op de omslag (voor de rest is de omslag identiek). De tekst op de flappen van de stofomslag heeft het nog wel over Soviet Union. Met veel illustraties in kleur en zwart-wit. Letters op band in goudopdruk op een rode ondergrond. Schutbladen versierd met een kaart van de USSR. Referentienummer 9192.

10 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (6,95 euro als pakketje) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.