Sopranos – Seizoen 1 – 5  (20 DVD) Nieuw

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 837x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Sopranos – Seizoen 1 – 5  (20 DVD) Nieuw

BCZ

Tony is een maffiabaas. Maar tegenwoordig is hogerop geraken in de moordbusiness… moordend. Het is niet omdat je een gangster bent, dat alles zomaar z’n gangetje gaat.

 

Box 1

Als de ene familie hem niet klein krijgt…doet de andere het wel. Maak kennis met Tony Soprano: een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd.Als de ene familie hem niet klein krijgt…doet de andere het wel. Maak kennis met Tony Soprano: een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd. Tony heeft een plichtsbewuste vrouw. Een niet bepaald plichtsbewuste dochter. Een zoon genaamd Anthony Jr. Een moeder die hij een rusthuis wil aanpraten. Een heethoofd van een oom. Een geheime nou ja maîtresse. En een zielenknijper waar hij met al z’n geheimen terecht kan behalve dat ene wat ze al weet: Tony is namelijk een maffiabaas. Maar tegenwoordig is hogerop geraken in de moordbusiness… moordend. Het is niet omdat je een gangster bent dat alles zomaar z’n gangetje gaat.

Box 2

Een normaal leventje zit er voor Tony Soprano niet in. Hij balanceert op het slappe koord tussen zijn echte familie – vrouw Carmela, dochter Meadow en zoon Anthony, Jr. – en zijn “andere” familie – Paulie Walnuts, Silvio Dante en Big Pussy Bonpensiero. Een situatie waarin geen enkele zichzelf respecterende maffioso zich zou moeten komen. En er is meer: zijn moeder en zijn oom beramen samen een complot om hem te onttronen, zijn oudere zus Janice zet de boel op haar onnavolgbare wijze op stelten en één van zijn vertrouwelingen speelt vermoedelijk onder één hoedje met de FBI. Het ziet ernaar uit dat Tony meer dan ooit behoefte zal hebben aan de psychiatrische steun van Dr. Melfi. Acteurs: Aida Turturro, David Proval, Dominic Chianese Jr., Drea De Matteo, Edie Falco, James Gandolfini, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Nancy Marchand, Tony Sirico, Vincent Pastore Serie 2 Aflevering 1 “A guy walks into a psychiatrist’s office” Aflevering 2 “Do not resuscitate” Aflevering 3 “Toodle-Fucking-oo” Aflevering 4 “Commendation” Aflevering 5 “Big girls don’t cry” Aflevering 6 “The happy wanderer” Aflevering 7 “D-Girl” Aflevering 8 “Full leather jacket” Aflevering 9 “From where to eternity” Aflevering 10 “Bust-out” Aflevering 11 “House arrest” Aflevering 12 “The knight in white satin armour” Aflevering 13 “Funhouse” Beeld: 16:9, 16:9 (Aspect Ratio 1,78 : 1)
Geluid: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Stereo
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Fins, Noors, Roemeens, , Israëlisch, Pools

Box 3

Sommige families in de buitenwijken hebben twee auto’s. Sommigen hebben twee huizen. Maar Tony Soprano heeft twee families. Dit is waarschijnlijk de reden dat de FBI er alles voor over heeft om afluisterapparatuur in zijn huis te plaatsen.. Sommige families in de buitenwijken hebben twee auto’s. Sommigen hebben twee huizen. Maar Tony Soprano heeft twee families. Dit is waarschijnlijk de reden dat de FBI er alles voor over heeft om afluisterapparatuur in zijn huis te plaatsen. Waarom de zoon van zijn goede vriend wijlen Jackie Aprile hem zoveel ergenis bezorgt. Waarom een Russische schoonmaakster zoekt naar haar verdwenen been. Waarom zijn zoon op school alles vernielt en zijn dochter haar hart laat breken. Waarom zijn vrouw Carmela zowel een psychiater als een priester bezoekt. En dat Tony Soprano waarschijnlijk ook daarom nog steeds Dr. Melfi bezoekt voor zijn angstaanvallen. Het is niet makkelijk om aan het hoofd te staan van de maffia in New Jersey. Maar het brengt wel het eten op tafel bij de twee families van Tony Soprano.

Box 4

Tony Soprano doorstaat harde tijden in Jersey. De neergaande economie heeft de familiezaak geen deugd gedaan. Zijn vrouw Carmela dringt aan op meer financiële zekerheid. Zelfs zijn trouwste luitenanten stellen zetten hun vraagtekens bij zijn beslissingen. Het hoofd van een rivaliserende bende eist een groter stuk van de misdaadtaart op. Voor het eerst sinds mensenheugenis moet een Soprano daadwerkelijk voor de rechtbank verschijnen. Minstens één van zijn kinderen lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn om door te studeren. En het ziet ernaar uit dat het allemaal niet snel goed zal komen.

Box 5

Zijn scheiding is niet zo’n succes. Hij wordt te veel afgeleid door de verloofde van zijn neefje. De houding van zijn voorwaardelijk vrijgelaten neef zit hem dwars. Zijn zakenrivaal is uit op vergelding. Zijn therapeute wil niks weten van “De twee Tony’s.” Kortom, genoeg om elke mafiabaas tot wanhoop te drijven. Zelfs de duivels in de hel leggen het af tegen de Soprano’s.

 

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.