Sonia: Houden van mijzelf en van het leven (incl. CD)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 40x bekeken
  • Datum geplaatst 10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Sonia: Houden van mijzelf en van het leven (incl. CD)

 

Sonia was een mystica die in 1982 werd geroepen om behulpzaam te zijn bij het bekrachtigen van de aquarius-blauwdruk. Gelijktijdig met de bekrachtiging van de blauwdruk van het aquariustijdperk mocht zij steeds weer nieuwe mystiek ontvangen, die de grote vernieuwingen in de blauwdruk verklaarde, maar ook toepasbaar maakte op het leven.
In dit boek zijn drie van haar lezingen gebundeld die de zo bekende woorden 'houden van' een verdiepte betekenis geven. Werkelijk houden van uzelf is misschien wel het moeilijkste dat er is. Want het betekent liefde kunnen ontvangen en toelaten tot in het diepst van uw wezen. Gevoelens van zelfontkenning, schuld en (faal)angst sluiten u ervoor af. Het is dan ook essentieel om vrede te sluiten met uzelf. In HOUDEN VAN MIJZELF wordt uit de doeken gedaan hoe u dit kunt bereiken. Door de handvatten die u worden aangereikt, zult u vanuit een diepe acceptatie uw levensweg in de liefde voor uzelf kunnen gaan.
Door te leren houden van uzelf kunt u ook LEREN HOUDEN VAN HET LEVEN. In de tweede lezing wordt u getoond hoe u vrede kunt sluiten met de dualiteit in de wereld waarin wij leven door u over te geven aan het Plan van de Schepping. Dan zult u meegaan met de stroom van het leven, die u zal leiden naar uw levensessentie: het gaan van uw kosmische weg. Door uw kosmische taken aan te gaan, zult u uw leven en het leven tot vervulling brengen. 

Op de bijgeleverde CD zijn een aantal fragmenten van lezingen te horen.

 

Uitg. De Gouden Kroon, paperback. met CD. In goede staat.

 

 

ksteso

2009

P150920

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.