MarktPlaza

Sociale en knuffelige Zwitserse witte herder pups te koop

1377x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop vrolijke en sociale zwitserse witte herder pups zonder stamboom maar van geteste ouders, gechipt, regelmatig ontwormd, gezondheidsverklaringen en met een koopcontract en met de zelfde garanties op aangeboren afwijkingen als bij pups met stamboom.

Let op!! Dit zijn geen puppyfabriek of - farm pups, ze zijn in huiselijke sfeer geboren en ouders zijn aanwezig. We hebben een nestje pups welke medio januari 2020 mogen verhuizen.

Vader is een lieve en vrolijke langstokhaar met stamboom van en moeder is een zachtaardige stokhaar dame met stamboom. Beide ouders zijn getest op hd/ ed , mdr1 en dm . Alle testen aantoonbaar in te zien. Beide ouders zijn aanwezig. De pups zijn bij ons in de woonkamer geboren zodat ze kunnen wennen aan alle huiselijke dingen, mensen, kinderen en andere dieren. Vanaf week of vier/ vijf gaan ze iedere dag lekker naar buiten om daar hun ervaringen op te doen en energie kwijt te kunnen.

We fokken al bijna 15 jaar met dit mooie ras en bij ons staat het karakter voorop. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit gezinnen met kinderen. Ook zijn er al diverse pups van ons werkzaam als hulp- en/ of therapie hond.

We beschikken ook over voldoende recenties. We vallen onder de consumentenwet, dus geven ook wettelijke garanties.

De pups verlaten bij ons het nest met een puppy pakket, voer en nest geur knuffel. U bent altijd van harte welkom om vrijblijvend met ze kennis te maken.

Bij vragen graag mailen, appen of bellen . Bellen naar 0651732518 mvgr