MarktPlaza

Sneeuw & Bruine Bengaalse Kittens

98x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

* MANNELIJKE SNEEUW BENGALEN *
Dit is een grote sterke jongen, die elke dag groter en knapper wordt. Hij speelt graag ruzie met zijn broer en is de favoriet van mijn dochter. Hij is een echte onstuimige jongen. Hij is brutaal en moedig en houdt van ontdekken. Het is niet gemakkelijk om te fotograferen, maar hij heeft een paar geweldige sneeuwrozetten in zijn markeringen.

* VROUWELIJKE SNEEUW BENGALEN *
Deze kleine dame houdt van knuffelen. Ze is vriendelijker dan haar broers en kleiner en sierlijker, maar ze heeft helemaal geen gebrek aan zelfvertrouwen. Een slim, dapper klein ding. Ze lijkt een beetje donkerder te zijn dan haar sneeuwbroer, misschien iets meer als haar echt opvallende moeder die de meest geweldige glitter in haar jas heeft.

* MANNELIJK BRUIN BENGALEN *
Deze karaktervolle kleine jongen is gewoon een genot, blij om als een baby gewiegd te worden door onze jonge dochters en met opzet te vechten met zijn moeder en zijn makker. Deze jongen houdt vooral van ontdekken. Als er een vermist raakt, is hij het altijd! Hij heeft een rozekleurige vacht en de meest contrasterende markeringen op zijn buik, een heel bijzondere jongen.