MarktPlaza

Skoda Octavia - 1.0 TSI 115 PK Greentech Ambition Business Navigatie | LM velgen | Climatronic

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2016 - mrt 2017
Modelcode: 5E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.775 kg
Afmetingen (LxBxH): 478 x 181 x 148 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Arnhem, voor vragen kunt u ook bellen naar 026-4950900 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.