MarktPlaza

Skoda Fabia Combi - 1.2 TSI Drive NAVI/CLIMA/CRUISE/PDC/LMV/TREKHAAK

151x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
Modelcode: NJ
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.588 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 173 x 150 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Referentienummer: 770i
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Achterruitwisser en sproeier
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Instructieboekje aanwezig
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk heeft deze auto ook automatische airconditioning. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags voorin.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Welkom bij Auto Scheepers. Ons bedrijf is gevestigd in Surhuisterveen, een gezellig pittoresk dorp in de provincie Friesland. Naast een gedegen werkplaats hebben we altijd een ruim aanbod van minimaal 100 gebruikte kwaliteitsoccasions. Iedere occasion wordt standaard gereinigd, gepoetst en aangeboden met een geldige, of anders nieuwe APK. Tevens is iedere occasion voorzien van de Nationale Autopas (of anders vermeld). Daarnaast hebben wij verschillende mogelijkheden om uw auto te financieren, verzekeren en bieden wij verschillende zekerheidspakketten aan, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is voor u terug te vinden op diverse autosites of op onze eigen website www.autoscheepers.nl. U bent van harte welkom vrijblijvend een occasion bij Auto Scheepers te bekijken, waarbij inruil van uw eigen auto geen probleem is.
Met Vriendelijke Groet,
Team Auto Scheepers.