MarktPlaza

Skoda Fabia - 1.2 TSI Monte Carlo 2013 Airco 1e Eig 17DKM Nwst

546x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Rood-zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Originele Radio/CD MP3
- Parkeersensor achter
Skoda Fabia 1.2TSI Monte-Carlo uitvoering met origineel 17.188km!!!!, aantoonbaar 1e eigenaresse, alle onderhoudsbeurten dealer onderhouden. Ieder jaar netjes zijn beurt gehad bij de dealer ondanks de lage km stand.
Met een auto als deze Skoda Fabia komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Skoda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, buitenspiegels in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze auto heeft airconditioning aan boord. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Skoda Fabia is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Inruil, garantie en financiering mogelijk. Ook 6-12 maanden garantie mogelijk. Prijs is rijklaar inclusief geldige APK, vloeistoffen controle en te naam stellen voertuig op locatie. Optioneel mits niet uitgevoerd is het service/garantiepakket van 595 euro, wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt, professionele poetsbehandeling in en exterieur, nieuwe matten set, halve tank brandstof en 6 maanden Europese CarGarantie welke ook geldig is bij de dealer bij u in de buurt en met een Europese dekking!!
Trefwoorden Monte-Carlo MonteCarlo Limited Edition.
De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Fouten zijn echter nooit volledig uit te sluiten.Het is daarom verstandig om niet alleen op de hier weergegeven informatie te vertrouwen, maar zaken die uw aankoopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden ook bij de aankoop te controleren.
U BENT VAN HARTE WELKOM ALS U NAAR EEN VAN ONZE OCCASIONS WILT KOMEN KIJKEN. WEL GRAAG EVEN BELLEN NAAR 06-54.922.765 OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN ZODAT U NIET VOOR NIKS KOMT EN OM TE INFORMEREN OF DE DESBETREFFENDE AUTO NOG BESCHIKBAAR IS.
DE KOFFIE STAAT KLAAR. HEEFT U NOG VRAGEN TWIJFEL DAN NIET OM ZE TE STELLEN.
TELEFONISCH BEREIKBAAR VAN MA-ZO VAN 08.00 UUR TOT 22.00 UUR. TELEFOON JEAN-PIERRE 06-54.922.765
ADRES IS UITHOORNSEWEG 49, 5701 CA, HELMOND.
Mvgr Jean-Pierre Vos Auto's