MarktPlaza

Skagger 660

55x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Skager 660 als een extreem zeewaardige boot!, een stabiele en solide romp met zelflozende voor op zee of de binnenwateren.
UNIEKE ZEEWAARDIGHEID
De gevarieerde kustlijn van Scandinavië begint ten noorden van de poolcirkel en beweegt naar het zuiden langs Noorwegen, en ontmoet de Zweedse archipel verder naar het oosten. Deze route voert ons door een fascinerend kustlandschap, geconfronteerd met zowel kalm en ruw weer, als potentiële stormen. Om veilig door deze wateren te reizen, is de juiste uitrusting cruciaal.
We zijn verheugd om Skager 660 te presenteren als een extreem zeewaardige boot! Het schip heeft een stabiele en solide romp, gevormd voor blootstelling op kalme en ruwe zee. De kiel, de ballast en de brede waterlijn maken het bestand tegen veel wind en weer. De vorm van de romp en de boeg beperkt het spatten van de zee tot een minimum. Trim tabs en een 28 pk motor, geeft de boot een topsnelheid van 13 knopen.
Zelflozende
Skager 660 voert zelf alle regen- en zeewater af. Dit betekent minder onderhoud en u heeft meer tijd om te gaan zeilen!
DE PERFECTE VRIJE TIJD!
In de afgelopen decennia hebben de Scandinavische bootlijnen veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijk ontwerp vertegenwoordigd. Het ongecompliceerde bootleven, iets dat Skager voorstaat, is al vele jaren een populaire stijl van varen; eenvoud en esthetiek zijn de belangrijkste aandachtsgebieden geweest bij de ontwikkeling van Skager 660. Het nostalgische gevoel van oudere houten boten is behouden gebleven, samen met hoge bedieningsnormen en eenvoudig onderhoud.
De mogelijkheden om meer tijd aan zeilen te besteden en minder tijd aan het onderhoud van de boot, namen toe met de productie van glasvezel. Ademen in warme, zomerse lucht in alle rust en genieten van magische vakantie momenten wordt zeer gekoesterd onder bootliefhebbers. Met de ruimtelijkheid van Skagers kunt u vrienden en familie meenemen op zee. Dit is een tijd om mooie herinneringen te creëren. Terwijl de wereld om je heen woedt, geven deze eenvoudige waarden je een gevoel van de tijd stil te staan ...
Skager 660 bewaart en zet deze traditie voort.
Algemeen
Roer: Steekroer in hak opgevangen
Besturing: Hydraulische besturing
Ramen: Ramen dienen als windscherm
Uitrusting
Zwemtrap: RVS
Overig:
Boot is voorzien van diverse extra's onder ander:
- Hydraulische besturing
- Teakvloer
- Teak op de motorkist
- Boegschroef met eigen accu
Extra gegevens:
Merk: Skagger
Bouwjaar: 2009
Ligplaats: LET OP! Vanaf 1 Oktober zijn al onze boten uitsluitend op afspraak te bezichtigen !
Locatie: verkoop terrein,- haven van Jachthaven 't Eiland
De Muggenwaard 16, Lathum
Lengte: 6.6 meter
Breedte: 2.4 meter
Diepgang: 0.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Knikspant
Doorvaarthoogte: 1.3
Merk motor: Yanmar
Type motor: 3YM30
Bouwjaar motor: 2009
Brandstof: Diesel
Vermogen: 28
Aandrijving: Shaft
Tank: 60 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 3
Besturing: Stuurwiel
Navigatieverlichting: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig