Sirius S80 zeer ruime 2 paards aluminium paardentrailer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 264x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Deze extra hoge Sirius 2 paards aluminium trailer heeft zeer ruime afmetingen, maarliefst 365x171x250cm (lxbxh).

Door deze zeer ruime afmeting heeft het paard een zeer grote ruimte voor de borstbuis waardoor het maximaal kan ontspannen gedurende de rit. De hoogte van deze trailer is maarliefst 250cm inwendig waardoor uw paard ook zeer veel ruimte boven het hoofd heeft.

De zadelkamer van deze trailer is aan de rechterzijde gepositioneerd waardoor u meer bewegingsvrijheid hebt doordat u altijd aan de goede kant staat. Deze zadelkamer is standaard voorzien van uitdraaibare zadelsteun.

Alle Sirius paardentrailers (dus ook deze S80) zijn voorzien van een deur/klepcombinatie. Hierdoor zijn o.a. jonge paarden makkelijker te laden zodat deze enkel de opstap in de trailer hoeven te nemen. Door een eenvoudige handeling zijn deze trailer ook op de standaard manier te openen, met de klep naar beneden. Door deze deur/klepcombinatie wordt uw paardentrailer ook multifuntioneel voor andere doeleinden.

Aan de voorzijde heeft deze Sirius S80 een schuifraam welke van boven naar onder geopend kan worden. Ook is het mogelijk om een extra aluminium bovenklep aan de voorzijde open te zetten. Doordat er een extra polyester raam in het dak van deze trailer is gemaakt, is deze trailer zeer licht van binnen!

Het chassis van de Sirius paardentrailers is extra ventilerend. Door de zeer kleine gleufjes aan de onderzijde kunnen de wanden ook vanaf de onderzijde drogen en wordt het chassis extra koel gehouden.

Deze Sirius aluminium paardentrailer is standaard in ons assortiment opgenomen en is te bezichtigen in onze showroom (contacteer ons voor de voorraden).

Weijer Trailer Group, al meer dan 60 jaar uw aanhangwagen specialist! In onze showroom hebben we meer dan 200 aanhangwagens voorradig, waaronder diverse merken paardentrailers, open- en gesloten aanhangwagens, transporters, bagagewagens en ook diverse occasions.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.