MarktPlaza

Sir John Hawkwood 1889 nr 48/400 Condottiere

180x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Scott, Leader. Sir John Hawkwood (L' Acuto). Story of a Condottiere. Translated from the Italian of John Temple-Leader, Esq. & Sig. Giuseppe Marcotti. London: T. Fisher Unwin. 1889. 370 blz. Bandversiering en letters op band in goudopdruk. Aan voorzijde een gekroond wapenschild met fleur-de-lys en drie leeuwen. Op achterkant een fleur-de-lys. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Uitgegeven in een oplage van 500 exemplaren, waarvan 400 voor verkoop, dit is nummer 48 van 400. Genummerd en met signatuur van de uitgever. Met titelplaat. Band wat slijtageplekjes en wat lichte vlekjes. Intern foxing, boek voor leeftijd goed.
Over de condottiere Sir John Hawkwood (circa 1320-1394) die vocht in Frankrijk tijdens de Honderdjarige Oorlog en daarna in Italië voor de stadstaten Milaan, Venetië, Florence. In Florence staat nog steeds het ruiterstandbeeld gemaakt in 1436 door Paulo Uccello (afgebeeld op titelplaat?). Referentienummer 6431.

90 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (6,95 euro als pakketje met Postnl, met pakketcode) of afhalen in Ede. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.