Simons RVS Sportuitlaat Golf 5

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 228x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hatchback/Plus

eindstyling rond 2x80mm
buisdiameter 76mm
EINDDEMPER: RVS

In de Simons-Uitlaten Shop kunt u eenvoudig bestellen en veilig betalen met o.a. iDeal en Paypal.

Ook is IMPROMAXX leverancier van andere kwaliteits uitlaatmerken zoals Remus, Simons, FOX, Novus, Supersprint, Powersprint, Ragazzon, Asso, CSC en Eisenmann.

Tevens zijn wij uw leverancier van McGard wielsloten, Apex verlagingsveren en de onderstellen (veren en dempers) van AP, KW, ST, KONI, Bilstein, H&R etc... En de diverse race en rally producten kunt u vinden in de racewareshop of in de ltec-shop.

De Simons-Uitlaten Shop is onderdeel van IMPROMAXX, uw leverancier van o.a. diverse top-merken sportuitlaten, race- en rally toebehoren.

Simons groep A sportuitlaten zijn al jaren bekend bij de sportieve rijders met een Opel Manta, Ascona, VW Golf I en II. De liefhebbers van een Opel C Kadett, een Volvo Amazone, 140 of 240 of een Saab 2T, 96 of 900 kennen Simons ook al vele jaren omdat Simons de enige aanbieder van sportuitlaatsystemen is voor deze auto's.


Naast de groep A sportuitlaten en de sportuitlaten voor "oldtimers" heeft Simons echter nog veel meer te bieden, namelijk geweldige sportuitlaatsystemen met een prachtige diepe sound en een perfecte afwerking en pasvorm.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.