MarktPlaza

Silverplated verstelbare ring met Kyaniet

107x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Zo mooi blauw, deze ring past (bij) jou! Kyaniet is een spirituele steen met een kalmerende en evenwichtige werking. Het helpt de regie over je eigen leven te voeren en om in te zien dat je geen marionetten van het lot bent maar je eigen toekomst vorm kunnen geven.

De steen Kyaniet werkt kalmerend, brengt innerlijke rust en helpt onze blokkades en angsten te doorbreken. Het maakt spontaan, empathisch en zet aan tot zelfexpressie en communicatie. Het bevordert ook helderheid van geest, logisch en rationeel denken en eerlijk en oprecht zijn. Spiritueel vergroot het onze paranormale vermogens en intuïtie en helpt bij meditatie.

Edelsteentherapeuten gebruiken de kyaniet graag omdat de steen je op subtiele manier confronteert met jezelf. Dit maakt de weg vrij naar het vinden van de waarheid op geestelijk en mentaal gebied. Kyaniet helpt zo verborgen ziekmakende patronen te herkennen. Daarnaast geeft de kyaniet snel rust in je hoofd, wat hem zeer geschikt maakt als kalmerende steen na shock of stress.

Vanwege de kleur hielden de zeelieden in de Griekse Oudheid kyaniet voor een krachtige beschermsteen. Ze waren ervan overtuigd dat zeegod Poseidon hen via de mooie blauwe kleur kracht, standvastigheid en een vreugdevolle thuiskomst kon geven. Nog steeds bevatten veel amuletten uit het Middellandse Zeegebied blauwe kralen van glas of edelsteen, onder andere van kyaniet.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!