Silvana Clark: Geef je kind meer zelfvertrouwen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 80x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Silvana Clark: Geef je kind meer zelfvertrouwen

150 praktische adviezen om een positief zelfdbeeld mee te geven

Wat kun je als ouder doen om je kind een positief zelfbeeld mee te geven?
""Geef je kind meer zelfvertrouwen"" doet je zo'n 150 suggesties aan de hand uit de praktijk van tientallen ouders - sommigen zien inmiddels al vol trots, hoe hun kinderen in alle vertrouwen de volwassenenwereld tegemoettreden.
""Geef je kind meer zelfvertrouwen"" is zeer to the point: na de inleiding vind je op afzonderlijke pagina's telkens in enkele zinnen een suggestie met aansluitend een verhaal uit de gezinspraktijk van een van de vele ouders die betrokken waren bij het samenstellen van dit boek. Hun verhalen illustreren op levendige wijze de uitwerking van hun aanpak op het gevoel van eigenwaarde van hun kind.
""Geef je kind meer zelfvertrouwen"" bevat prachtige voorbeelden van samenzijn met je kind met als niet te versmaden bijeffect dat het zich belangrijke vaardigheden eigen maakt waarvan het in het latere leven nog veel profijt kan hebben.
Silvana Clark is de auteur van diverse boeken en artikelen over opvoedkunde en zij is tevens de trotse moeder van een leuke, zelfbewuste dochter."

Uitg. De Driehoek, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

drieh

1910

P011019


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.