MarktPlaza

SIGNALEN OP KANAAL ACHT-Perry Rhodan

58x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 SIGNALEN OP KANAAL ACHT-Perry Rhodan in nette staat.
Drie agenten van de U.S.O. – in actie op de planeet van de handelaar des doods.
'Malam was een ware meester in de kunst van het folteren. Ditmaal benutte hij alle elektroden gelijktijdig. Orin Elismere verloor iedere zin voor de werkelijkheid. Hij had het gevoel in een ijzeren kist te zitten, die door krachtige mokerslagen als een slinger heen en weer werd gedreven. Iedere hamerslag penetreerde de diepste diepten van zijn bewustzijn en overspoelde de Terraan met golven pijn ...'
De planeet Xanthin is geblokkeerd voor vreemdelingen. De bewoners van de planeet, afstammelingen van Springers, willen zich niet in de kaart laten kijken, want ze houden zich in grote stijl bezig met bewapeningshandel. Niettemin slagen majoor Orin Elismere, luitenant Richard Hollingsworth en sergeant King Pollack erin tot de planeet door te dringen. De drie mannen van Terra staan voor de bijna onmogelijke opgave, de handel in de dood te verhinderen.
Op Jurijpawlosk - het U.S.O.-station op een eenzame p.laneet, ergens ver weg aan de rand van de Galaxie wordt de alarmtoestand afgekondigd.
Een vreemd vliegend voorwerp raast met enorme snelheid recht op de planeet af. Het reageert noch op radio-oproepen, noch op de waarschuwingsschoten. Muisbever Gucky tracht op zijn beurt contact op te nemen. Samen met majoor Pittstein van de United Stars Organisation en kadet Archibald Ladislaus Reginald Bull - een nakomeling van de beroemde staatsmaarschalk teleporteert hij naar het onbekende ruimteschip.
En daarmee start een avontuur, dat de muisbever en zijn beide begeleiders door vreemde universa voert en hen uiteindelijk in contact brengt met de Zwervers tussen de Werelden.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.