Sigaar-klimaatkast (humidor)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 79x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Sigaren kan men op verschillende manieren bewaren maar u wilt natuurlijk uw sigaar op het juiste moment aan kunnen steken en dan ook optimaal van dat moment kunnen genieten.
Onze sigaar-klimaatkast is de optimale opslagplaats voor uw sigaren en het heeft de capaciteit om 600 sigaren op te slaan!
Luchtvochtigheid en temperatuur:
Sigaren kunnen over het algemeen binnen een sigaar-klimaatkast, zolang een constante relatieve luchtvochtigheid van 68~75% wordt bereikt, voor onbeperkte tijd worden opgeslagen.
Niet alleen de luchtvochtigheid is belangrijk, maar ook de temperatuur. Indien de temperatuur onder de ca. 15°C of boven de ca. 25°C komt, kan dit de sigaren aantasten. Vandaar dat een constante temperatuur minstens zo belangrijk is.
De meest optimale situatie, natuurlijk is dit afhankelijk van de gebruiker, is een temperatuur van ca. 20°C met daarbij een vochtigheidsniveau van ca. 70% waardoor de sigaar soepel en enigszins veerkrachtig zal aanvoelen.
Te droog of te vochtig:
Indien de sigaren te droog zijn, zullen zij niet alleen eerder barsten en breken maar ook sneller gaan branden. Tevens is de kans groot dat de smaak scherper zal zijn. Indien de sigaren te vochtig zijn, zullen zij slap aanvoelen en niet terugveren als u in ze knijpt. Ook zal er geen constante verbranding optreden.
Features:
Dit model beschikt over een digitale temperatuur- én luchtvochtigheidsmeter zodat u beide belangrijke waardes in de gaten kunt houden. De perfecte humidor!
Tevens is er een geheugen functie aanwezig; indien er een stroomstoring (van de stroomvoorziening) zich voordoet en daarna is verholpen, zal de klimaatkast de laatst ingestelde temperaturen handhaven!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.