MarktPlaza

Sidney Sheldon - Toorn der Engelen

158x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sidney Sheldon - Toorn der engelen
Hardcover met omslag
Roman over een briljant advocate die haar toekomst en haar carrière moet opofferen omdat zij noodgedwongen betrokken raakt bij de georganiseerde misdaad.
De hoofdpersoon van Toorn der engelen is Jennifer Parker, de
drieentwintigjarige dochter van een plattelandsadvocaat.
Jennifer, in de voetsporen van haar vader tredend, heeft zich bij de Officier van Justitie aangemeld om hem en zijn staf te assiste-ren in een hoogst belangrijke rechtszitting, waar de uiterst gevaar-lijke mafialeider Michael Moretti definitief aan de paal zal worden genageld.
Maar haar debuut in de rechtszaal loopt uit op een volledige mis-lukking. Door een simpel, onschuldig gebaar is - nog geen vieren- twintig uur na haar beëdiging - niet alleen Moretti op vrije voeten, maar zijn ook haar illusies, haar dromen, en haar carriere in een klap vernietigd. Ze staat op het punt geroyeerd te worden en
mogelijk staat haar zelfs gevangenisstraf te wachten.
Zo begint de geschiedenis van een jonge vrouw, die ondanks de
verschrikkelijkste vernederingen erin slaagt een van de meest succesvolle advocatenpraktijken van Amerika op te bouwen. Het is tevens de geschiedenis van de twee invloedrijke mannen die haar leven bepalen:
Adam Warner, de integere en vooraanstaande politicus voor wie het presidentschap lijkt weggelegd; en Michael Moretti, de
indringende, maar sinistere en wraakzuchtige persoonlijkheid, wiens satanische invloed tot in alle uithoeken van de wereld reikt.