MarktPlaza

Siberische droom.van Irina Pantaeva

56x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schrijfster Irina Pantaeva

Eerste druk, januari 2000, 304 pagina's, paperback, grootte is 15,5 x 23,5 x 3 cm (bxbhxd), gewicht is 524 gram, tweedehands, goede staat, maar met lichte gebruikssporen.


Waar het boek over gaat:
In deze exotische memoires vertelt Irina Pantaeva het opmerkelijke, waargebeurde verhaal van een vastbesloten en moedige jonge vrouw, opgegroeid in het communistische Siberië, die haar droom realiseerde aan het andere eind van de wereld.
Irina Pantaeva werd geboren in een oude, authentieke Siberische cultuur en groeide op met een rijke erfenis van spiritualiteit en creativiteit, die dikwijls botste met de wereld om haar heen - een wereld vol armoede omdat haar ouders weigerden lid te worden van de communistische partij. Als klein meisje begon Irina de simpele daad van je elke ochtend aankleden te associëren met de vrijheid van zelfexpressie, een vrijheid die haar bijna in de jeugdgevangenis deed belanden.
Nadat ze wordt uitgekozen om in een sovjetfilm mee te spelen, reist Irina naar Moskou, een stad waar oude grenzen en ideologieën op instorten staan. Geïnspireerd door deze nieuwe omgeving begint ze aan een onmogelijke reis via Parijs richting New York waar ze met duizelingwekkende snelheid wordt opgenomen in de wereld van mode en film. Onlangs lanceerde Irina Pantaeva haar eigen sierradenlijn.