Shirlee Busbee Slavin van haar hart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Shirlee Busbee - Slavin van haar hart
Gebonden boek - Historische roman
Tamara, een temperamentvol zigeunermeisje en maîtresse van een jonge Amerikaan en Lady Catherine Tremayne, een gracieuze verschijning die zich qua schoonheid met alle vrouwen in Londen en Parijs kan meten.
Twee namen voor een en dezelfde vrouw, die in haar leven heen en weer geslingerd wordt tussen een ontluikende hartstocht en hevige afschuw voor Jason Savage. Deze reist in opdracht van president Jefferson in een geheime diplo-matieke missie naar het 19e-eeuwse Engeland. Wanneer hij Tamara in een zigeunerkamp ontmoet, raakt hij zo in haar ban, dat hij haar ontvoert en mee-neemt naar Londen. Onwetend van haar afkomst legt hij haar zijn wil op en dwingt haar om zijn maîtresse te worden. Tijdens een bal in Parijs treedt haar ware afkomst aan het licht en om een schan-daal te voorkomen trouwt hij haar.
Maar zij voelt zich verraden en vlucht van hem weg naar haar broer in Louisiana. Zij verwacht Jasons kind, maar weigert de vader op de hoogte te stellen, die aanvankelijk vruchteloos, maar onverzettelijk het zoeken naar zijn geliefde voortzet.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.