MarktPlaza

Shirlee Busbee - Als een wilde wervelwind

62x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Shirlee Busbee - Als een wilde wervelwind
Hardcover met omslag - Historische roman
De bij de advertentie geplaatste foto van de cover is alleen ter informatie bedoeld!!
Nicole Ashford doet ondanks haar prille leeftijd het hart van iedere man in haar omgeving sneller kloppen.
Haar betoverende verschijning doet tallozen de adem inhouden en om haar heen hangt een aura van verboden genoegens. Toch is de jonge Nicole nog ongerept en zijn de passionele gevoelens die zij ongewild in de mannen doet ontwaken haar nog onbekend.
Als Nicole bij toeval ontdekt dat er een gewetenloos complot tegen haar wordt gesmeed, aarzelt zij niet en weet dankzij haar vinding-rijkheid en grote moed op het nippertje aan haar vijanden te ont-komen. Zonder verder tijd te verliezen ontvlucht zij het aristocra-tische Engeland waar zij opgroeide en zet aan boord van een kaperschip koers naar de luxueuze piratenhavens van New Orleans. Uiteindelijk bereikt zij een prachtige beschutte uitwijk-plaats aan de kust van Bermuda.
Haar roekeloze vlucht brengt echter nieuwe onverwachte gevaren met zich mee. Zij wordt gevangen genomen door de beruchte zeeroverhoofdman Christopher Saber, die haar dwingt zijn maƮtresse te worden. Gevoelens van haat en hartstochtelijke liefde strijden binnenin Nicole om de eerste plaats. De kaperkapitein wijdt haar in in de geheime bekoringen van de liefde en voert haar naar de toppen van zinnelijk genot, terwijl zijn tedere kussen in haar ziel branden.
Ook Christopher, die aanvankelijk Nicole uitsluitend om haar lichaam begeerde, komt onder de indruk van haar wilskrachtige en zuivere karakter en dan plotseling beseft hij dat zij een liefde voor elkaar hebben opgevat die door geen kracht in de wereld kan wor-den bedwongen, een liefde, sterk als de natuur zelf en stormachtig als een wilde wervelwind.