MarktPlaza

SHADUW-SERIE 2 delen - Virginia Andrews

111x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

SHADUW-SERIE 2 delen - Virginia Andrews
1. APRIL
2. MEISJE IN DE SCHADUW

APRIL
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 2006 (320 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
ISBN: 9789032510725

April voelde zich altijd al een buitenstaander. Brenda Taylor - het oudere zusje van April - is lang, slank en zeker van zichzelf. April zelf is klein, gevoelig en kan lang niet zo goed tegen haar vaders kritiek als Brenda.
Haar vader was eens een liefdevolle man, maar nu is hij veranderd in een kil monster. April weet niet waardoor, maar ze weet zeker dat het met haar te maken heeft. Ook ziet ze wat zijn gruwelijke gedrag doet met haar zachtaardige moeder.
Maar het geluk lijkt haar weer toe te lachen wanneer Brenda haar nieuwe studievriendin mee naar huis neemt; de mooie en betoverende Celia...

MEISJE IN DE SCHADUW
Vertaling: Parma van Loon
Roman
De Kern 2007 (297 blz)
Gebonden met stofomslag
In zeer goede staat
ISBN: 9789032510732

Ze was geen klein meisje meer, maar wat was ze wel? Na het overlijden van haar ouders krijgt April Taylor veel teleurstellingen en verraad te verwerken.
Het tij lijkt te keren wanneer ze bij toeval terechtkomt bij het afgelegen huis van een vriendelijke oude dame en haar dove tienerdochter. Daar vindt April eindelijk de rust na een verwarrende ontmoeting met Celia, vriendin van haar zus Brenda, die daardoor de band met April heeft verbroken.
Wanneer een onbetrouwbaar echtpaar met hebzuchtige voornemens in de buurt komt wonen, staat Aprils leven op het spel en moet ze leren vertrouwen op die ene persoon die ze nooit heeft kunnen accepteren: zichzelf.

€ 9,95
Verzenden kosten koper: Pakket (1117gr)