MarktPlaza

Seat Mii - 1.0 60PK Sport Connect Airco | PDC a | 15'' LMV | Cruise Control | Start/Stop Systeem

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2015 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 356 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Metaalkleur
- 12Volt aansluiting
- 100% dealeronderhouden
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Aux
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Bij het ontwerpen van de Seat Mii stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze dealeronderhouden auto van het bouwjaar Seat heeft 76458 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Seat is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Deze Seat biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Welkom bij Broekhuis!
Broekhuis is een dealer Holding die al meer dan 85 jaar bestaat. We zijn officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten autorijden. Wij doen er alles aan om onze ambitie; ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken.
Wij begroeten u binnenkort graag in onze vestigingen.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(Onze website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).