MarktPlaza

Seat Leon - 1.6 TDI Limited Edition II

164x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2013 - jun 2014
Modelcode: 5F
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 182 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 297 - 314 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
De vormgeving van deze Seat Leon is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Achter het stuur van deze Seat bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Seat is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Leon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Autobedrijf Baltes bv is gevestigd aan de Larenseweg te Holten, Overijssel. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van jong gebruikte auto’s van alle merken en dat ook in alle prijs klassen. Verkoop van nieuwe auto’s, service en onderhoud en reparaties van alle merken. Ook doen wij aan Leasing (van nieuwe én van gebruikte auto’s) en verhuur.