MarktPlaza

Seat Leon - 1.6 TDI Limited Edition II

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2013 - jun 2014
Modelcode: 5F
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 182 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Seat Leon. Het is een auto van het bouwjaar 2014. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Verder is de Seat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. In deze Seat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Leon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Autobedrijf Baltes bv is gevestigd aan de Larenseweg te Holten, Overijssel. Onze activiteiten bestaan uit het verkopen van jong gebruikte auto’s van alle merken en dat ook in alle prijs klassen. Verkoop van nieuwe auto’s, service en onderhoud en reparaties van alle merken. Ook doen wij aan Leasing (van nieuwe én van gebruikte auto’s) en verhuur.