MarktPlaza

Seat Leon - 1.2 TSI Style , Start-Stop, Cruise, Clima, Stuur bediening

115x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2013 - jun 2014
Modelcode: 5F
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 182 x 146 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 191 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Lederen versnellingspook
- Stuurwiel multifunctioneel
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Seat Leon. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2013 en komt van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Seat behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De climatronic airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Seat ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Leon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Bourguignon presenteert zijn occasionaanbod vanuit het ruime volledig overdekte OCCASIONCENTER aan de JUPITERWEG 21 in Leeuwarden. Dat is dichtbij onze hoofdvestiging met de verkoop van nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad occasions en bieden deze aan voor een scherpe basisprijs. De basisprijs is inclusief een geldige APK, de kosten tbv de tenaamstelling en een controle van de vloeistoffen en de bandenspanning. Daarnaast kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend Bovag garantie- en servicepakket. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin een persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder. Als voorbeeld kunnen wij u het Bourguignon Service Pakket aanbieden. In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Onderhoudsbeurt volgens schema, 130 punten inspectie, 6 maanden Bovag garantie, Reconditionering van het interieur en exterieur, Bourguignon waardecheques, Inruilvoorstel op maat en de mogelijkheid tot financiering en/of verzekering. Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts € 850,- Op DasWeltAuto.nl is de geadverteerde prijs rijklaar en inclusief 6 maanden Bovag garantie, 130 punten inspectie, geldige APK, een professionele poetsbeurt en gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden. Dus ook als u niet uit het noorden komt, is een bezoek aan ons occasioncenter een ritje naar de Friese hoofdstad zeker waard! Heeft u vragen, pak dan vooral de telefoon en bel 058 – 284 7000, zodat we u snel verder kunnen helpen. Hans, Jaco en Peter staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op:
Peter Stuiver 06-10151186
Jaco Hiemstra 06-25452009
Hans van der Leest 06-53812745
Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.
We staan graag voor u klaar!
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Bourguignon niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.