MarktPlaza

Seat Ibiza ST - 1.2 TSI FR Dynamic. Navi, clima, 17" LM wielen, Dealeronderhouden

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - jun 2015
Modelcode: 6J8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 424 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Signaalkleur rood
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Seat Ibiza ST hebt u altijd de controle. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Ibiza ST samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Dit is niet zomaar een Seat Ibiza ST. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze dealeronderhouden auto heeft 106048 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2014. In deze uitvoering is de Ibiza ST voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto kan geleverd worden met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Om deze Seat echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Meeneem prijs zonder garantie. Indien gewenst wordt de auto geleverd met:
Garantie pakket: Meerprijs €695,- onderhoudsbeurt volgens schema, nwe APK en 6 maanden BOVAG garantie.
Basis pakket: Meerprijs €325,- vloeistoffen op peil, nwe APK en 2 maanden garantie op draaiend gedeelte.