MarktPlaza

Seat Ibiza ST - 1.2 TDI COPA Plus Ecomotive

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Achterbank in delen neerklapbaar, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth, Buitenspiegels elektrisch inklapbaar, Buitentemperatuurmeter, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Dimlichten automatisch, Elektrische ramen achter, Elektrische ramen voor, Halogeen mistlampen, Lederen stuurwiel, Lichtmetalen velgen 15", Metallic lak, Radio-CD/MP3 speler, Stuur verstelbaar, Stuurwiel multifunctioneel, Versnellingspook, Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Alle technologie in de Seat Ibiza ST is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Seat uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Seat Ibiza ST is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. De getoonde prijs is rijklaar en een geldige APK.
Eventuele afleverpaketten met een Onderhoudsbeurt en garantie volgens Bovag voorwaarden zijn bespreekbaar
Vraag naar de mogelijkheden
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.660 kg
Afmetingen (LxBxH): 423 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 14,6 s
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 263 - 276 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Grote onderhoudsbeurt en APK: Grote onderhoudsbeurt en APK
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)