MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.2 I-TECH NAVIGATIE/ PANORAMADAK/ CLIMATE CONTROL/ CRUISE CONTROL/ PDC

494x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2012
Modelcode: 6J5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 112 Nm
GVW: 1.540 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 163 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 125 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterklep
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Alle technologie in de Seat Ibiza is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2014. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. De Seat is standaard voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de auto voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Tevens wordt deze auto geleverd met Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Seat Ibiza. Deze auto uit het bouwjaar 2014 heeft 83550 kilometer gelopen. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Extra opties op deze auto zijn: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Seat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. In deze Seat profiteert u onder andere ook van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. Of neem een kijkje op onze website voor meer foto's: www.rickcars.nl
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.