MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 TSI Style Business Intense , Achteruitrijcamera, Beats Audio, Navigatie, Climate

95x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 178 x 144 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtsensor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Upgrade Beats Audio
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
Alle technologie in de Seat Ibiza is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2019 heeft 31166 kilometer op de teller staan. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Seat is voorzien van spraakbediening voor het full map navigatiesysteem en voor het premium audiosysteem. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Seat bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Seat helemaal compleet.
In de Seat Ibiza heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Bourguignon presenteert zijn occasionaanbod vanuit het ruime volledig overdekte OCCASIONCENTER aan de JUPITERWEG 21 in Leeuwarden. Dat is dichtbij onze hoofdvestiging met de verkoop van nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad occasions en bieden deze aan voor een scherpe basisprijs. De basisprijs is inclusief een geldige APK, de kosten tbv de tenaamstelling en een controle van de vloeistoffen en de bandenspanning. Daarnaast kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend Bovag garantie- en servicepakket. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin een persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder. Als voorbeeld kunnen wij u het Bourguignon Service Pakket aanbieden. In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Onderhoudsbeurt volgens schema, 130 punten inspectie, 6 maanden Bovag garantie, Reconditionering van het interieur en exterieur, Bourguignon waardecheques, Inruilvoorstel op maat en de mogelijkheid tot financiering en/of verzekering. Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts € 850,- Op DasWeltAuto.nl is de geadverteerde prijs rijklaar en inclusief 6 maanden Bovag garantie, 130 punten inspectie, geldige APK, een professionele poetsbeurt en gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden. Dus ook als u niet uit het noorden komt, is een bezoek aan ons occasioncenter een ritje naar de Friese hoofdstad zeker waard! Heeft u vragen, pak dan vooral de telefoon en bel 058 – 284 7000, zodat we u snel verder kunnen helpen. Hans, Jaco en Peter staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op:
Peter Stuiver 06-10151186
Jaco Hiemstra 06-25452009
Hans van der Leest 06-53812745
Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.
We staan graag voor u klaar!
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Bourguignon niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.