MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 MPI Reference

190x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 415 x 178 x 144 cm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 14,7 s
Topsnelheid: 167 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 112 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Upgrade Comfort
- Vervolgbotsing preventie
Deze Seat Ibiza heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. In deze auto profiteert u onder andere ook van: metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Deze Seat is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Seat biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Seat bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Seat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl