MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 EcoTSI Style Connect | Navigatie | Parkeerhulp Achter | Cruise Control | LM Velgen

489x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2015 - apr 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze dealeronderhouden Seat Ibiza SC is van het bouwjaar 2016, er staat 45436 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Seat aan zijn compacte en zuinige motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig met spraakbediening. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter zijn aan boord.
U geniet nog meer van het rijden met uw Seat omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Duiven, voor vragen kunt u ook bellen naar 026-3522700 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.