MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 EcoTSI FR Connect

473x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2015 - apr 2017
Modelcode: 6J5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Uitlaat sierstuk
- Voorstoelen verwarmd
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Seat Ibiza levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 69365 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2016. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de Seat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Seat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Seat helemaal compleet.
In de Seat Ibiza heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.