MarktPlaza

Seat Altea XL - 1.4 TSI Stylance

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2007 - mei 2009
Modelcode: 5P5, 5P8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.023 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 158 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 194 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 155 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Zonnescherm(en)
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Seat Altea XL altijd de controle. Deze auto uit 2008 heeft 186519 kilometer op de teller staan. Verder is de Seat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. De uitrusting van deze Seat is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Seat Altea XL altijd de controle. Deze auto komt uit 2008. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.