MarktPlaza

Seat Altea XL - 1.4 TSI 92KW STATIONWAGON ACTIVE STYLE

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2008
GVW: 2.023 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 157 cm
Wielbasis: 258 cm
Topsnelheid: 194 km/u
CO2 uitstoot: 155 g/km
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags voor
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Seat Altea XL. Het is een auto van het bouwjaar 2009. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, bumpers in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij wordt grondig geinspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
De prijs is inclusief een onderhoudsbeurt volgens schema, een nieuwe APK en 6 maanden volledige BOVAG garantie. Ook wordt de auto afgeleverd met minimaal een halve tank brandstof en een uitgebreide poetsbeurt. Een vertrouwde sfeer, kwaliteit en een tevreden klant is waar wij voor staan en gaan. Is er iets onduidelijk of heeft u meer vragen? Bel gerust naar 0318-522964. Op zondag zijn wij gesloten
Onze advertenties zijn met zorg gemaakt, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.