MarktPlaza

Season Of The Witch (Bluray) Nieuw

84x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Season Of The Witch  (Bluray) Nieuw

BCZ

Acteurs:  oa Nicolas Cage

  • Speelduur: 98:00 minuten

Nicolas Cage is een veertiende-eeuwse kruisvaarder. Als hij en zijn kameraad (Ron Perlman) terugkeren in hun thuisland, treffen zij een door Zwarte Pest verwoest land aan. De kerk ziet zwarte magie als oorzaak van de pest en beveelt de kruisvaarders een schuldig bevonden heks (Claire Foy) naar een afgelegen klooster te brengen. Daar zullen monniken een ritueel uitvoeren dat een einde moet maken aan de plaag. Tijdens de tocht ontstaat er onenigheid over het lot van het meisje. Als het gezelschap bij het klooster arriveert, zorgt een angstaanjagende ontdekking voor verdere verdeeldheid. De strijders worden getroffen door onverklaarbare destructieve krachten.

Tijdens de zwarte plaag in de 14de eeuw in Europa krijgt een ridder de opdracht om een meisje te vervoeren, dat ervan verdacht wordt een heks te zijn die verantwoordelijk zou zijn voor de plaag. De ridder denkt echter dat ze valselijk wordt beschuldigd en samen met een groepje aanhangers probeert hij het meisje naar een mysterieuze plaats te brengen, waar haar onschuld bewezen kan worden, en waar ook de plaag gestopt kan worden.
Season of the Witch blu-ray (2011) met Nicolas Cage, Ron Perlman, Ulrich Thomsen, Christopher Lee, Fernanda Dorogi, Stephen Graham, Rebekah Kennedy, Matt Devere, Robert Sheehan.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties