MarktPlaza

Sean French - Dit Is Het Begin

49x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Sean French   -  Dit Is Het Begin

BCZ

303 pagina's

Dit is het begin in het verhaal van Mark, net afgestudeerd en werkzaam als telefonisch verkoper bij een callcenter. Op het dieptepunt in zijn leven vraagt hij zich af wat de toekomst biedt. Zonder al te veel enthousiasme verandert hij van baan - een toekomst als verzekeringsadviseur is misschien iets aantrekkelijker. Door en reeks toevalligheden ontpopt Mark zich samen met zijn collega en mentor Giles tot een zeer deskundige maar cynische schade-expert met een scherp oog voor oplichters en risico's.

Mark en Giles worden naar het dorp gestuurd waar een vuilverbrandingsoven voor een verhoogde sterfte aan kanker zou zorgen. De verzekeringsmaatschappij wordt geconfronteerd met een potentiële claim die verstrekkende maatschappelijke en financiële gevolgen zou kunnen hebben en wil het risico inschatten. Al snel blijkt de zaak veel complexer te zijn dan aanvankelijk werd gedacht, zeker wanneer Mark zich aangetrokken voelt tot een van de actievoersters, een alleenstaande moeder. Zijn aanwezigheid in de gesloten dorpsgemeenschap zal leiden tot verdeeldheid en geweld.

Sean French werd geboren in Londen en studeerde Engelse literatuur in Oxford. Hij is journalist en schrijft daarnaast samen met zijn echtgenote onder de naam Nicci French psychologische thrillers, die wereldwijd zeer succesvol zijn.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties