MarktPlaza

Sealine T60

42x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Luxueus snelvarend jacht, unieke indeling en supermooi afgewerkt. Prachtig om ontspannen te cruisen op alle wateren.
Deze Sealine T60 is een fascinerend jacht waar luxe, vakmanschap en prestaties samengaan. Het is hun langste jacht ooit gebouwd en blinkt uit door de optimale ruimtebeleving, de aanwezigheid van veel daglicht en haar unieke indeling.
De dynamische vormgeving met panoramische ruiten trekt alle aandacht in de haven en op het water. De prestaties beantwoorden aan dezelfde verwachtingen.
Wie het jacht betreedt langs de draaibare gangway, merkt meteen de vindingrijkheid van Sealine. De kuipbank kan naar achteren schuiven, waardoor er extra veel ruimte ontstaat.
De indeling van dit jacht is een ontzettend pluspunt. De keuken ligt centraal waardoor je makkelijk toegang hebt tot de kuip, op hetzelfde niveau. Ook is er in de keuken voldoende ruimte voor een grote eettafel. Ze is volledig ingericht, net als je thuis verwacht, met afzuigkap, breed aanrecht, ruime lades, bestekindeling, grote koelkast en vaatwasser. Over heel het jacht is de verlichting dimbaar zodat je verschillende sferen creëert. Enkele treden hoger ervaar je de riante zithoek. Vlakbij de stuurstand kan je hier heerlijk relaxen. Er werd gekozen voor luxueuze materialen, veel lichtinval en ruimte.
Met een prachtige trap betreed je de slaapvertrekken. Opvallend is de ruimte. Iedere cabin heeft een eigen moderne badkamer met douche en toilet, een eigen televisie en voldoende kasten. Voor de gasten zijn er kleine opmaaktafels en de eigenaarshut heeft een groot opmaakmeubel en een bankje. Privacy is een vanzelfsprekendheid. In de gang is er nog extra bergruimte met een wasmachine, wat ook verblijf voor lange tijd aan boord comfortabel maakt
Het jacht is afgewerkt met luxueuze materialen: alcantara, leder, glanzend houtfineer en wilde zijde voor de gordijnen. Heel het jacht is voorzien van airconditioning met aparte groepen.
Bij mooi weer is het fijn op de flybridge. Hier is veel zitruimte. Rond de massief houten tafel, langs de stuurstand of op het zonnebed. Er is een ijsmaker, handwasbakje, een koelkast en een grote grill.
Er zijn drie stuurstanden: interieur en flybridge hebben dezelfde instrumenten en achteraan is een derde stuurstand voor het aanmeren.
Op het voordek vind je een groot zonnebed. Ook de gangboorden zijn voldoende breed zodat je zelfs tijdens snel varen veilig over het jacht kan bewegen. Overal, zelfs binnen, heeft men gedacht aan baren om je vast te houden.
Wie de machinekamer betreedt wordt even stil. Dit is pure power. Opmerkelijk is het relatief lage brandstofverbruik van deze Caterpillar motoren. Ook hier werd veel zorg gedragen voor de technische uitrusting en onderhoud.
Glamoureus afgewerkt, met liefde onderhouden en weinig vaaruren. Als grootste en waarschijnlijk meest bijzondere Sealine is dit een droomjacht.
Algemeen
Besturing: identiek binnen en op flybridge, gas en boeg/hekschroefbediening in kuip
Ramen: : getint glas, 4 elektrische schuiframen, vergrendelbare schuifdeur in 3 delen
Waterverplaatsing: : leeggewicht
Accommodatie
Materiaal, kleuren: : harmonie van glanzend hout met massieve detailleringen, beige plafonds, beige en bruin leder, detailleringen in alcantara zandtinten, parketvloer en donkere tabletten.
Gordijnen: : wilde zijde in leefruimte en cabins
Verblijfsruimtes: : ruime en compleet ingerichte keuken dicht bij de achterkuip, enkele treden hoger een luxueus salon en de stuurstand, onderin drie cabins met eigen badkamer
Hutten: : masterbedroom met centraal bed, opmaaktafel, sofa, TV en ensuite badkamer, gastenhut met centraal dubbel bed, tv, opmaak, ensuite badkamer, derde hut met 2+1 bedden, tv en aparte badkamer
Slaapplaatsen: : comfortmatrassen en lattenbodems voor alle bedden
TV: : in iedere hut TV/DVD met aparte decoder, grote flatscreen Sharp met surround in salon
Kooktoestel & brandstof: : vitrokeramisch in keuken, grill op de flybridge
Overig:
Het jacht wordt verkocht excl. kuiptafel en stoelen. Was-droogcombinatie Bosch. Overal is centrale stofafzuiging.
Motor, electra, water
Draaiuren: : circa
Verbruik: : gemiddeld verbruik per motoruur
Overig:
Alle uitlaten zitten onder water.
Uitrusting
Ankerlier: : bediening vooraan, binnen + flybridge
Stootwillen, lijnen: : elektrische lieren
Buitenkussens: : in goede staat
Dekzeil(en): : winter- en zomer afdekzeil aanwezig
Zwemplatform: : met teakdek
Overig:
gangway kan ook links/rechts draaien, kuipbank schuift elektrisch achteruit voor grotere kuip, Jaarlijks antifouling + nieuwe anodes
Extra gegevens:
Merk: Sealine
Bouwjaar: 2008
Ligplaats: Côte d'Azur
Lengte: 18.08 meter
Breedte: 4.87 meter
Diepgang: 1.57 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 7
Aantal hutten: : masterbedroom met centraal bed, opmaaktafel, sofa, TV en ensuite badkamer, gastenhut met centraal dubbel bed, tv, opmaak, ensuite badkamer, derde hut met 2+1 bedden, tv en aparte badkamer
Doorvaarthoogte: 6.4
Merk motor: Caterpillar
Type motor: C15
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 490
Vermogen: 853
Aandrijving: Shaft
Tank: 3140 l
Boegschroef: aanwezig
Hekschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 6
Maximum snelheid: : circa
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Airconditioning: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Anker: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig