MarktPlaza

SCHUDDEBUIKEND JE BED IN - Rox vd Helm (gesigneerd)

65x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Aangeboden door CDJK

SCHUDDEBUIKEND JE BED IN
over seks, corona en BN'ers
door Roxane van der Helm

 Rox van der Helm, al jarenlang werkzaam in de media, komt keer op keer in buitengewoon bizarre situaties terecht.
Haar meest komische belevenissen beschrijft ze in dit debuut, 'Schuddebuikend je bed in', in 31 hilari­sche korte verhalen. Thema's zoals corona, seks en BN'ers vormen daarbij de rode draad. 
Van der Helm vertelt over diverse opvallende gebeurtenissen in de samen­leving en uit het leven van de auteur zelf. 
Zo schrijft ze met vlotte pen over haar opmerkelijke ontmoetingen met BN'ers als Anouk, Marco Borsato en Wibi Soerjadi en over de anderhalvemetersamenleving. 
Ze woonde niet alleen als enige vrouw in een Gronings Vindicat-studentenhuis met zeven jongens, maar ze had ook een maar liefst drie uur durende meet & greet met Dinand Woesthoff. 
Marco Bor­sato hield haar ooit voor de gek en ze ontmoette zelfs per ongeluk de Amerikaanse acteur Jared Leto. 
In 'Schuddebuikend je bed in' beschrijft Van der Helm een tijd­perk dat gekenmerkt wordt door een run op wc-pa­pier, waarin een seksbuddy door het RIVM prima werd bevonden en plassen in de natuur de normaalste zaak van de wereld werd. 

Met deze 31 verhalen vol humor kan de lezer precies een hele maand vullen. Elk verhaal is geïllustreerd door een absurdistische strip van cartoonist Theo Weber. 
'Schuddebuikend je bed in' biedt een vrolijke noot als die er even niet lijkt te zijn en zorgt ervoor dat je niet alleen met een glimlach in slaap valt, maar de dag ook op een vrolijke manier start! 

Uitg: Aspekt
Paperback, 140 pagina's, gesigneerd
In NIEUWSTAAT