MarktPlaza

Schommelzitje voor kinderen verstelbaar groen

14x bekeken
4 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Beschrijving
Dit tuinschommelzitje is een ideale aanvulling op elke schommel of klimrek. Het is een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en actief te blijven in de tuin.

Kindvriendelijk en veilig: het ergonomisch ontworpen schommelzitje is lichtgewicht en heeft een antislip geribbeld oppervlak voor optimale grip. Met de afgeronde hoeken en randen wordt de kans op blessures tijdens het spelen geminimaliseerd.
Verstelbare touwlengte: deze kinderschommel is ontworpen om met uw kind mee te groeien en is daarom geschikt voor zowel peuters als opgroeiende kinderen. Door de lengte van het touw aan te passen, kun je het schommelzitje eenvoudig aanpassen aan de veranderende behoeften van je kind.
Veilige en stevige bevestiging: deze buitenschommel is uitgerust met sterke metalen ringen aan het touw die een veilige bevestiging aan elk schommelframe of speeltoren garanderen.
Weerbestendig en duurzaam: de waterdichte kunststof zitting, het touw en de montageaccessoires maken de schommel weerbestendig en duurzaam, perfect voor gebruik buitenshuis.
Goed om te weten:

Zorg er om veiligheidsredenen voor dat het turntoestel slechts door één kind tegelijk wordt gebruikt.
Een schommelframe en klimtoren zijn apart verkrijgbaar. In de winkel vind je het juiste schommelframe om jouw schommelset compleet te maken!
Specificaties
Kleur: Groen
Materiaal: PE (polyethyleen)
Afmetingen zitting: 37 x 16 x 9 cm (L x B x H)
Maximale hoogte: 159 cm
Max. draagvermogen: 50 kg
Aanbevolen leeftijd: 3-10 jaar
Voor gebruik buitenshuis
WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
WAARSCHUWING: Alleen voor thuisgebruik.
EAN:8721102802379
Artikelnummer:4009275
Gratis verzending
Levering: 3 Werkdagen