MarktPlaza

Schommelzitje voor kinderen verstelbaar blauw

11x bekeken
5 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Beschrijving
Dit tuinhuis is een ideale beleving voor in uw tuin of klimtoren. Voor kinderen is er een geweldige mogelijkheid om te ontspannen en actief bezig te zijn in de tuin.

Kindvriendelijk en zelfverzekerd: De ergonomische vorm van de stoel is licht en comfortabel met een comfortabel open oppervlak voor optimale ondersteuning. Duidelijke randen en hoeken minimaliseren het risico op verlies.
Verstelbare touwlengte: Deze kinderprogramma's zijn daarom ontworpen om een ​​goede verzorging en begeleiding van kinderen en hun verzorging te garanderen. Naarmate het seizoen vordert, is er een eenvoudige manier om de omgeving aan te passen.
Veilige en stevige bevestiging: deze buitenschommel is uitgerust met metalen ringen aan het touw die zorgen voor een veilige bevestiging aan elk schommelframe of speeltoren.
Weersbestendig en duurzaam: Door de waterafstotende kunststoffen, constructie- en montagewerkzaamheden is de constructie wasbestendig en duurzaam, perfect voor gebruikersgemak.
Goed om te verwijderen:

Weinig respect voor de veiligheid van onze kinderen omdat onze kinderen keuze te over hebben.
Een schommelframe en klimtoren zijn inmiddels los verkrijgbaar. In de winkel vind je het juiste schommelframe om de schommel compleet te maken!
Specificaties
Kleur: Blauw
Materiaal: PE (polyethyleen)
Afmetingen zitting: 37 x 16 x 9 cm (L x B x H)
Maximale hoogte: 159 cm
Max. draagvermogen: 50 kg
Aanbevolen leeftijd: 3-10 jaar
Voor gebruik buitenshuis
WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
WAARSCHUWING: Alleen voor thuisgebruik.
EAN:8721102802348
Artikelnummer: 4009272
Gratis verzending
Levering: 3 werkdagen