MarktPlaza

Schitterende villa met zwembad en tuin

156x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterende villa met zwembad en tuin

Ref: 895

Schitterende villa met privé zwembad en prachtige tuin + uitzichten (Murcia regio)

Deze mooie villa beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woonoppervlakte bedraagt 125m2 en het is gelegen op een prachtig plot van 2000m2. De tuin staat vol met planten en bomen en heeft een erg mooi open uitzicht over de regio. Voor de woningen ligt een privé zwembad van 8x4m. Zowel de woning, tuin als het zwembad zijn echt perfect onderhouden. Het bouwjaar is 2004, maar alles ziet eruit als nieuw! De woning is voorzien van vele opties ; onder andere airconditioning in verschillende kamers, een open haard in de woonkamer, satelliet TV, elektrische poort, grote carpoort geschikt voor een camper, tuinhuis voor opslag, klein stenen barbecue, fontijn etc.

Het ideale is, dat alles gelijkvloers is. De woning beschikt over een ruime woonkamer met direct toegang tot het terras aan beide kanten van de woning en ook tot het zwembad. Ook vanuit de keuken heeft u direct toegang tot het terras en het zwembad. De keuken grenst direct aan de woonkamer en beschikt over alle moderne apparatuur. Ook zeker van een ruim formaat. De slaapkamers zijn allemaal van goed formaat, geschikt voor een dubbelbed. En beschikken allen over inbouwkasten. Er zijn in totaal twee badkamers, één met een inloopdouche en één met een ligbad.

Het is gelegen in een prachtige urbanisatie vlakbij Murcia stad (zo’n 15 km). De urbanisatie valt onder het dorpje Campos del Rio. Hier zijn in principe alle basisvoorzieningen aanwezig en is op slechts 5 minuten afstand van de woning. De urbanisatie op zichzelf bestaat alleen uit vrijstaande villa’s, allemaal op een plot van 2000m2. Iedereen heeft dus genoeg privacy, en er is voldoende controle voor de veiligheid. Het is noodzakelijk dat u hier beschikt over een auto. Geen directe toegang tot openbaar vervoer. In de omgeving zijn meerdere gezellige dorpen, en het is een prachtige omgeving met een zeer uitgestrekt uitzicht tot aan de bergketens. Dichtbij Murcia zijn grote commerciele winkelcentrums met onder andere : IKEA, grote supermarkten, bioscopen, vele restaurants, en een hele grote indoor winkelcentrum met alle kleding en elektronica zaken.