MarktPlaza

Schitterende villa met privé zwembad

150x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterende villa met privé zwembad

Ref: 869

De woning bestaat uit twee delen. Beneden een apart gastenverblijf  ca 120 m2 bestaande uit open keuken ,voorzien van vaatwasser en koelvrieskast, met grote woonkamer twee slaapkamers. Masterbedroom met airco,badkamer voorzien van douche toilet badkamer en dubbele wastafel. Tevens hier een wasmachine. Verder heeft de benedenwoning een tuin, overdekt terras en een schuurtje. Het gehele pand heeft centrale verwarming uit radiatoren, gas komt van een centrale gastank van de urbanisatie. Huis is verder aangesloten op Canal Digital, en Internet.

Het bovenhuis heeft een gelijke grootte zijnde ca 120 m2. Het huis heeft een grote keuken voorzien van oven koel vrieskast en vaatwasser. Daaraan een woonkamer voorzien van gas open haard, verder heeft de woning een studeerkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers zijn voorzien van airco en centrale verwarming door radiatoren. Het huis heeft een solarium op het dak.

In de tuin boven staat een BBQ huis van ca 40m2 voorzien van pizza-oven, BBQ gasfornuis, koel-vrieskast en keukenblok voorzien van koud en warm water. Tevens hierin een binnendouche en toilet alsmede een pomphuis voor het zwembad dat 8 bij vier meter is en een geintegreerde trap heeft alsmede voorzien is van een electrisch dek en het bad is voorzien van een electrolise gloring.

Onder het bovenhuis bevindt zich een ruime garage voor twee auto´s alsmede een voorraadkast. Het pand is toegankelijk via een electrisch bedienbaar hekwerk alsmede een poort. Ca 60 % van het grondoppervlak is betegeld, de tuin voorzien van grappa steentjes en volwassen palmen en sinasappelbomen en olijfboom.Het bouwjaar van de woning is 2001