MarktPlaza

Schitterende 5 slaapkamer villa in top conditie

243x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterende 5 slaapkamer villa in top conditie

Ref: 1103

Deze villa ligt in San Fulgencio (La Marina) op kleine afstand van de stranden van de Costa Blanca. Er zijn vijf slaapkamers en drie badkamers, uitstekend geschikt voor twee families die samen willen zijn en toch elk hun eigen woongedeelte en ingang willen hebben of  èèn grote familie(8 à 10 personen) Geen zin om naar het strand te gaan? Dan is er een heerlijk zout water (beter voor de huid) privé-zwembad van 50m2.

De villa is volledig voorzien van airconditioning (warm/koud) en rondom rolluiken. Er is Nederlandse televisie en ook de keuken is goed uitgerust met afwasmachine, ceramische kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster, mixer, combi-oven, magnetron, twee koelkasten met vriesgedeelte, een wasmachine en droger. Er is tevens draadloos internet in de woning aanwezig. De woning is echt super onderhouden en verkeerd in top staat, werkelijk waar zo goed als nieuw! De woning in toen der tijd gebouwd door één van de beste bouwfirma´s aan de Costa Blanca zuid, namelijk Marjal.

Omgeving verkennen?
Bezoekt u vooral het natuurgebied El Hondo (12 km) met een bijzondere inheemse fauna en flora. Vanuit het informatiecentrum in El Hondo is een groot aantal wandelroutes uitgezet. Uitrusten van deze wandeling kan tijdens de lunch in Elche (18 km), een echt Spaanse stad, bekend om zijn palmen en de overheerlijke en betaalbare tapas. Een bezoek aan Elche is overigens niet compleet zonder een bezoek aan het grootste palmenpark van Spanje en een van de vele schoenenwinkels die de stad telt. Ook een dagje strand behoort tot de mogelijkheden. Het prachtige zandstrand van La Marina (6 km) wordt wel het mooiste strand van de Costa Blanca genoemd. Golfen kan op de 18-holes golfbaan van La Marquesa in Rojales.

In de omgeving kan ieder iets van zijn gading vinden: het strand, de duinen, de bergen, markten, grote en kleine steden en dorpen, sportmogelijkheden. In La Marina is markt op donderdag en zondag, alle andere dagen is er wel markt in een stad of dorpje in de buurt. Informeer bij het toeristenbureau naar fiëstas in de regio: er is altijd ergens iets te vieren in Spanje! Ook zijn de winkels niet ver gelegen van deze woning, op slechts zo´n 5 minuten rijden met de auto vindt men een : Lidl, Mercadona, Iceland supermarkt, verschillende tuincentra, Nederlandse supermarkt, pomp station en een grote markt iedere zaterdag.