MarktPlaza

Schitterende 4 slaapkamer villa met vele extra's

234x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Schitterende 4 slaapkamer villa met vele extra's

Ref: 1009

Zeer ruime villa met privé zwembad in Catral, prachtige afwerking!

Deze villa beschikt over 4 slaapkamers en 4 badkamers. De woning is gelegen in de plaats Catral (Alicante). Het is een prachtige villa in absolute top conditie. Gebouwd op een plot van 2258 m2. De woonoppervlakte van de villa bedraagt 235,30 m2. De woning beschikt over een groot privé zwembad die overdekt wordt door een automatisch zonnedek, daarnaast is het ook verwarmd! Het is overigens een zwembad met een zoutwaterinstallatie. Dit is veel onderhoudsvriendelijker dan een normaal zwembad. Hiervoor is dus een speciale installatie geplaats.

Het volledige terrein is omheind door middel van een hek. Binnen is alles wit geschilderd nog niet al te lang geleden. De gehele buitenkant van het huis is ook geschilderd. Tevens beschikt het huis over een garage met een elektrische deur. Zoals u op de foto’s kunt zien heeft de woning echt vele terrassen. Een enorm terras aan de voorkant als extentie van de woonkamer. Hiervan is een deel afgesloten door middel van een glazenpui. Die kan volledig open en dicht. Tevens zijn er ook vele zonnenschermen aanwezig. De gehele woning beschikt over centrale verwarming die werkt op een grote CV-ketel. Daarnaast is er in de gehele woning ook airconditioning aanwezig. Voor warm water beschikt de woning over een boiler die werkt op zonne-energie. Voor extra verwarming zitten er ook infra-rood platen aan het plafond. Extra toegangspaden naar het terras ontbreken ook niet!

De woonkamer is van ruim formaat en heeft veel natuurlijke lichtinval vanwege de vele ramen. Tevens is er een aparte hoek voor de eettafel en is er een openhaard. In de badkamers zijn de douches gerenoveerd. Er is een ruime keuken ook met veel natuurlijk licht. Daarnaast is er een aparte eethoek en meubel ruimte. Achter de woning is nog een extra schuurtje voor opslagruimte. In de keuken is een filterinstallatie geplaats, zodat het kraanwater gewoon drinkbaar is!

Extra's

Overdekt terras is volledig afgesloten d.m.v. Glasgordijnen, die kunnen open en dicht. Voor extra warmte in de winter, zitten er ook infra-rood platen aan het plafond.De openhaard is elektrisch.De keuken beschikt over een aparte boiler voor warm water.Voor de badkamers is er een boiler die werkt op Zonne-energie In samenwerking met een  op olie gestookte CV ketel met een vat van 1000 liter.Het zwembad heeft een automatische waterniveau regelaar.