Saxofoon Academie Amsterdam

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 128x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Saxofoonles op hoog niveau, geschikt voor iedereen


SAXOFOON ACADEMIE AMSTERDAM is een particuliere muziekschool die zich specialiseert in saxofoonles en is gevestigd in Amsterdam-Zuid.

Wij geven saxofoonles aan beginners, gevorderden, kinderen en senioren. Naast saxofoonles is het mogelijk om klarinet-, piano-, en theorieles te volgen.
Je hoeft geen super talent te zijn. Talent speelt bij onze aanname geen rol. Liever iemand die iets minder talent heeft en met hard werken en enthousiasme het nog ver kan schoppen, dan ongemotiveerd talent dat afhaakt bij de minste weerstand.


Ook als je helemaal geen ervaring hebt…..

ben je van harte welkom. Het klinkt misschien raar maar een docent ziet graag leerlingen komen die helemaal geen ervaring hebben. Het is altijd een uitdaging voor een docent om het beste uit de leerling te halen en te zien hoe hij of zij zich ontwikkelt in de loop van de tijd. Aanmelding voor een kennismaking les.


Tijdens de kennismakingsles ……

zal met name gekeken worden naar de motivatie en het enthousiasme van de aankomende leerling. Ook wordt stil gestaan bij de verwachtingen en eventuele doelen die hij of zij heeft. Huur/ koop saxofoon: Bij ons is het mogelijk om een saxofoon te huren. Bezoek voor meer informatie onze website www.saxofoonlessen.nl


Vragen & antwoorden:

KLAAS(30, ICTer): Ik ben in 1ste instantie op zoek naar 1 les voor mijn vriendin. Zij is 22. Dit wi lik haar aanbieden als verrassing. Ze heeft geen enkele ervaring met muziek en dus ook geen instrument. Is dit bij u mogelijk?

antwoord:
Deze vraag krijg ik vaker en ja, dat is mogelijk. De lessen worden gegeven aan de Turnerstraat in A'dam Oud-Zuid. Als ze langskomt dan zal er een instrument speelklaar staan!


FLOOR(29, fulltime baan): Ik ga over 2 maanden trouwen en zou mijn partner graag willen verrassen door op hetHuwelijk een nummer te spelen op de saxofoon. Ik ben 35 jaar en heb geen muzikale achtergrond, heb dus nooit een instrument bespeeld. Is dit haalbare kaart.


antwoord: 
Als het je alleen gaat om het spelen van 1 nummer voor je aanstaande dan kan je niet bij ons terecht. Ben je geïnteresseerd in muziek en je wilt leren saxofoon spelen dan ben je welkom om bij ons lessen te volgen.


Bezoek onze website voor meer vragen en antwoorden.
www.saxofoonlessen.nl

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.